Novi Seminar: Crowd Real Estate (CRE) investiranje i tokenizacija nepokretnosti – Filip Leskaroski, 13.11.2024. u Beogradu

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete Seminaru u trajanju od 2 x 45 min, koji će se održati 13.11.2024. u Kneza Miloša 12, u Beogradu.

Predavač: Filip Leskaroski, član NUPS-a

Tema/naslov predavanja: Crowd Real Estate (CRE) investiranje i tokenizacija nepokretnosti

Datum: 13. novembar 2024. godine

Mesto: Beograd, Srbija

  1. Crowd Real Estate(CRE) investiranje – 1 CPD bod – trajanje 45 minuta

U ovom delu predavanja govorićemo o tome šta je CRE investiranje, na koji način funkcionišu platforme i koje su proverene platforme na evropskom tržištu, koji tehnički uslovi moraju biti ispunjeni za investiranje kroz njih, kakve funkcionalnosti imaju (primarno, sekundarno tržište, auto-invest opcija i sl), realni očekivani prinosi na investicije, kako se radi istraživanje tržišta prilikom ulaganja u ove platforme, koji su rizici povezani sa njima, koja vrsta građevinskih investitora najčešće posluje sa ovim platformama, koji su primeri platformi kod nas i da li je naše tržište zrelo za ovakav vid ulaganja u nekretnine.

  1. Tokenizacija nepokretnosti – 1 CPD bod – trajanje 45 minuta

Drugi deo predavanja doneo bi priču o tokenizaciji nepokretnosti: šta je tokenizacija nepokretnosti, kakav je njen doprinos tržištu i procenama vrednosti nepokretnosti, šta su njene mane, koja tehnologija se najčešće nalazi iza procesa tokenizacije, koji segmenti tokenizacije nepokretnosti postoje, kako izgledaju uspešni i neuspešni primeri tokenizacije nekretnina, kakvi tipovi nepokretnosti se najčešće tokenizuju i zašto baš oni, kakav je potencijal ovog tržišta na svetskom i evropskom nivou, kao i koliko je naše tržište spremno za tokenizaciju nekretnina.

Planirano je da se Seminar održi u popodnevnim satima posle 15h. O preciznoj satnici ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Svi zainteresovani za prisustvo i aktivno učešće na savetovanju je potrebno da pošalju potvrdu o zainteresovanosti kako bi blagovremeno obezbedili mesto. Savetovanje se održava uživo. Broj mesta je ograničen.

Cena kotizacije je: 14.000 din + pdv

Za članove NUPS je obezbeđena cena sa popustom: 8.000 din + pdv.

Prijavite se za učešće na Seminaru 13.11. (slanjem vašeg imena i prezimena, emaila) na mejl: office@procenitelji.org.rs

Seminar je uvršten u program kontinuiranog profesionalnog usavršavanja procenitelja.

Broj CPD bodova: za oba predavanja 2 CPD boda za licencirane procenitelje, REV i REV-BV sertifikovane procenitelje!