FINIZ konferencija: “Održivi razvoj kao mera uspešnosti savremenog poslovanja” 7.12.2023.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se deseta po redu međunarodna naučna konferencija FINIZ 2023 održati u četvrtak, 07.12.2023. godine. S obzirom na kolosalne geopolitičke, ekološke i poslovne promene u svetu, ovogodišnji naziv konferencije je: “Održivi razvoj kao mera uspešnosti savremenog poslovanja”. Nakon niza online formata održavanja konferencije, ovogodišnji FINIZ 2023 biće održan uživo u zgradi Univerziteta Singidunum u ulici Bulevar Peka Dapčevića 47a.

Koncept održivog razvoja danas se sastoji od ekonomskih, društvenih i ekoloških stubova koji zadovoljavaju potrebe sadašnjeg i budućeg poslovnog uspeha. Ovo je postalo od najveće važnosti za usmeravanje poslovnih odluka na svim nivoima organizacija u savremenoj ekonomiji znanja.

Međunarodna naučna konferencija FINIZ 2023 je idealna prilika da svi učesnici predstave svoj rad i rezultate široj javnosti, kao i da razmene iskustva i ideje sa drugim uglednim stručnjacima iz relevantnih oblasti. Dva najbolja rada, u proširenom obliku (30%) biće izabrana i predložena za ubrzani postupak u The European Journal of Applied Economics (M51). Pored toga, posebne sesije na konferenciji biće vezane za projekat COST CA 19130, pod nazivom: Primene veštačke inteligencije u finansijama koja vodi većoj transparentnosti u finansijskoj industriji (Fintech and Artificial Intelligence in Finance – Towards a transparent financial industry) i ORCA-LAB projekat, podržan sredstvima Fonda za nauku Republike Srbije.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem e-maila: finiz@singidunum.ac.rs.

 

Učešće na sesiji A: Uticaj koncepta održivog razvoja (ESG kriterijuma) na sprovođenje procesa interne revizije i procene vrednosti boduje se sa 2 CPD boda za licencirane procenitelje, REV i REV-BV sertifikovane procenitelje!

Učešće je bez naknade.

Vaše prijave treba poslati na email adresu office@procenitelji.org.rs

NAPOMENA:

Radi izdavanja potvrde kontinuiranog profesionalnog usavršavanja (CPD potvrde) neophodno je:

  • da je uredno izvršena prijava
  • obavezno prisustvo uz obavezno evidentiranje prisutnosti 

Zaključke sesija FINIZ 2022 možete pogledati ovde.

Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo na konferenciji FINIZ.