Finiz video konferencija

Poštovani članovi,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učće na predstojećoj sesiji međunarodne naučne konferencije FINIZ 2020 koja će se u skladu sa preporukama održati online:

petak 04.12.2020. sa početkom u 11.35h

SESIJA E: Nacionalni standardi za procenu vrednosti nepokretnosti: Neophodnost i perspektive mogućih izmena

*Seminar se boduje sa 2 CPD boda za REV i Licencu

*Učće je besplatno

Napominjemo da je neophodno da prilikom prijave  unesete svoje ime i prezime, email adresu i pripadnost udruženju kako bi orgnizator pravilno evidentirao Vaše učešće i dostavio nam validan podatak radi izdavanja potvrde o časovima kontinuirane profesionalne edukacije.

Molimo da i nas, na email adresu office@procenitelji.org.rs obavestite o Vašoj prijavi na sesiji.

 

FINIZ Informacije

Konferencija FINIZ 2020, pod nazivom ”Ljudi u fokusu automatizacije procesa” održava u petak, 04.12.2020. godine. U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o zabrani organizovanja skupova u zatvorenim prostorijama zbog virusa COVID-19, obaveštavamo sve zainteresovane da će se konferencij FINIZ 2020 u organizaciji Univerziteta Singidunum održati online. Učesnici će moći da prate događaj online, preko Microsoft Teams Live Event platforme. Agendu konferencije možete pogledati ovde: http://finiz.singidunum.ac.rs/agenda-2020/

Kao i do sada, posebna sesija biće posvećena proceni vrednosti, ovog puta pod nazivom:

„Nacionalni standardi za procenu vrednosti nepokretnosti: Neophodnost i perspektive mogućih izmena“.

Da biste prisustvovali ovom delu konferencije kliknite ovde.

NAPOMENA: Prisutni prijavljeni članovi u Q&A (chat-u) delu aplikacije treba da napišu svoje podatke i tako se registruju, o tome će dobiti uputstva pre početka i u toku sesije.