Obuka za procenitelje poslovanja/kapitala i profesionalne oznake za procenitelje poslovanja/kapitala

Iskoristite mogućnost da steknete jedan od uslova za dobijanje globalno priznate profesionalne oznake – ASA, CBV i evropski priznate oznake REV-BV za procenitelje kapitala/poslovanja.

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da nastavljamo sa održavanjem obrazovnog programa „iiBV – kursevi za procenu vrednosti kapitala/poslovanja“ u organizaciji Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije-NUPS  u saradnji sa iiBV – Međunarodnim institutom za procenu vrednosti poslovanja/kapitala, vodećom međunarodnom profesionalnom organizacijom za edukaciju u proceni kapitala/poslovanja i to na SRPSKOM JEZIKU. 

 

Održavanje iiBV 102 – Prihodovni pristup na srpskom jeziku je planirano u februaru 2023, po sledećem rasporedu:  

 

Datum Dan
4. februar Subota
5. februar Nedelja
11. februar Subota
12. februar Nedelja

 

Kurs će biti održan putem online platforme – Zoom.

 

Sav materijal i predavanja su na srpskom jeziku, prezentovani od strane predavača, Zvonimira Petrovića ASA MRICS CEIV, prepoznatim od strane iiBV.

 

Agendu programa i prijavni formular možete pronaći u nastavku: Agenda iiBV 102  i FormularPrijave-ApplicationForm-iiBV102 2023

 

Edukativni program iiBV 102 – Prihodovni pristup je priznat od strane Američkog udruženja procenitelja – ASA. Uspešan završetak ovog kursa je sastavni deo uslova za dobijanje globalno priznate profesionalne oznake – ASA ili CBV za procenitelje kapitala.

 

*Kursu iiBV 102 se mogu priključiti i lica koja nisu pohađala iiBV 101 ukoliko smatraju da raspolažu sa prethodnim znanjem o temama koje obrađuje 101, tako da mogu da prate materijal iz iiBV 102.  Opis kursa iiBV 101 se nalazi u nastavku, na linku, radi vašeg informisanja: iiBV 101 sadržaj tema

Takođe, ukoliko ste pohađali iiBV 101 na engleskom jeziku, obuku možete nastaviti na srpskom. 

 

Napominjemo da prema putanji za sticanje ASA obavezno je uspešno završiti i položiti ispite edukativnih programa 101,102,103,105 kao sastavni deo uslova za dobijanje globalno priznate profesionalne oznake – ASA ili CBV za procenitelje kapitala/poslovanja.

 

!NOVO: U novembru 2022. NUPS je stekao mogućnost da izdaje TEGOVA REV-BV sertifikate u Srbiji. REV-BV (Recognised European Business Valuer) je znak izvrsnosti u proceni vrednosti poslovanja/kapitala. Uslove za sticanje REV-BV u zavisnosti od prethodnog iskustva, univerzitetskog obrazovanja i dodatnog usavršavanja u oblasti finansija, ekonomije, procena možete pogledati u REV-BV programu u dokumentu u nastavku: REV-BV Program – RECOGNISED EUROPEAN BUSINESS VALUER SRB

 

Obezbedite učešće na edukaciji slanjem prijavnog formulara na office@procenitelji.org.rs