Šesti godišnji SEE NPL Forum 18. novembar 2022. godine /Hotel Hyatt Regency, Beograd

Poštovani,

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da kompanija New Angles Consulting pod institucionalnim pokroviteljstvom Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije (NUPS) organizuje tradicionalni poslovni SEE NPL Forum. Šesto izdanje SEE NPL Foruma, održaće se 18. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, kao i putem onlajn platforme.

Srdačno Vas pozivamo da budete jedan od učesnika na ovogodišnjem Forumu. Forum nudi jedinstvenu mogućnost za sticanje novih znanja i informacija o aktuelnim trendovima u industriji, kao i proširenje mreže poslovnih poznanstava, što je ujedno i glavni razlog zbog kojih se posetioci vraćaju svake godine. Pridružite nam se i iskoristite priliku da razmenite znanja, iskustva i podelite mišljenja sa lokalnim i regionalnim ekspertima. U nastavku Vam dostavljamo preliminarni program: 2022 Šesti SEE NPL Forum_Preliminarni program_procenitelji

Više informacija o kotizaciji i registraciji, možete pronaći na sledećem linku https://seenplforum.com/.

 

Više informacija o načinu CPD bodovanja:

Nacionalno udruženje procenitelja Srbije (NUPS) pod čijim institucionalnim pokroviteljstvom se organizuje NPL Forum Vol.6, je organizator kontinuiranog profesionalnog usavršavanja i upisan je u Imenik organizatora kontinuiranog profesionalnog usavršavanja Ministarstva finansija RS. Ovogodišnji SEE NPL Forum uvršten je u program kontinuiranog profesionalnog usavršavanja procenitelja, prisustvo Forumu donosi CPD bodove učesnicima – licenciranim proceniteljima i REV sertifikovanim proceniteljima. U skladu sa Agendom, licencirani procenitelji dobijaju 6 CPD bodova za prisustvo na konferenciji SEE NPL Forum.

 

Šta donosi SEE NPL Forum Vol.6?

Šesto izdanje SEE NPL Foruma fokusiraće se na najnovije trendove i razvoj tržišta problematičnih potraživanja u Jugoistočnoj Evropi, sa posebnim osvrtom na značaj finansijske stabilnosti u bankarskom sektoru, uticaj regulatornih mera na učesnike na tržištu i trendove u oblasti procena nepokretnosti koje leže u osnovi obezbeđenih NPL-ova, nakon pandemije COVID -19. Uz smanjenje regionalnih nivoa problematičnih kredita uglavnom zbog napora lokalnih vlasti i ažuriranja propisa, tržište problematičnih kredita postalo je važan deo zdravog finansijskog sistema i ekonomije za njegovo dobro funkcionisanje.

 

O čemu će se diskutovati:

  • Da li nam sledi „savršena ekonomska oluja“? Sa kojim izazovima se zemlje jugoistočne Evrope suočavaju, usled pandemije, svetskih sukoba, inflacije, i krizom lanaca snabdevanja?
  • Kada i koju vrstu problematičnih kredita možemo očekivati u neminovnom novom talasu?
  • Strategije banka u upravljanju NPL portfolija
  • Investitorski aspekt
  • Sekundarna tržišta – kakva je ponuda?
  • Različite vrste kolaterala i najbolje prakse procene vrednosti kolaterala. Koji su modeli procene vrednosti nekretnina pokazali kao najtačniji

 

Ko će prisustvovati?

Imaćete prilike da učestvujte u informativnim i inspirativnim razgovorima sa najvažnijim imenima na tržištu problematičnih kredita Jugoistočne Evrope. Forum će okupiti zajednicu stručnjaka u oblasti NPL-a, uključujući predstavnike regionalnih regulatornih tela, banaka, servisera, investitora, kao i advokate, finansijske savetnike, investitore i procenitelje za prodaju i akviziciju problematičnih kredita, stručnjake iz oblasti nekretnina i stručnjaka za upravljanje procesom  restrukturiranja, kao i mnoge druge.

Više informacija o SEE NPL Forumu možete naći na sledećem linku www.seenplforum.com.

stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na office@seenplforum.com.

Iskreno se nadamo da ćemo imati priliku da Vas ugostimo na događaju.

Srdačan pozdrav,

Jasna Nedić, Direktor,

New Angles Consulting