Uspešno održano Stručno savetovanje za procenitelje!

 

 

 

 

 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Stručno savetovanje za procenitelje u organizaciji NUPS-a, održano 24.5.2024. u Hotelu Izvor u Aranđelovcu, proteklo izuzetno uspešno! Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i izazovima u praksi procenjivanja nepokretnosti, kao i sa predloženim izmenama zakonskog okvira.

U prvom delu savetovanja, pažnja je bila usmerena na aktuelne teme iz prakse procenitelja, sa posebnim naglaskom na procene za potrebe izvršenja i procene izgrađenog zemljišta koje nije u svojoj najboljoj i najisplativijoj upotrebi. Kroz detaljne analize i studije slučaja, naši predavači su pružili dragocene uvide i savete.

Drugi deo savetovanja bio je posvećen zakonskom okviru za procenitelje nepokretnosti i predloženim izmenama i dopunama od strane NUPS-a. Diskutovali smo o opštim uslovima angažovanja kod procena za obezbeđenje kredita, a učesnici su imali priliku da se upoznaju sa NUPS elektronskim biltenom koji sadrži ažurirane informacije o cenama izgradnje građevinskih objekata prema njihovoj vrsti i tipu.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na prisustvu i aktivnom učešću, kao i našim predavačima na izuzetnim prezentacijama i korisnim informacijama.

Radujemo se budućim događajima i prilikama za saradnju i zajednički rad na unapređenju profesije procenitelja.