THE VALUE OF TOKENIZED INTERESTS IN REAL ESTATE – Dennis A. Webb, MAI, ASA, FRICS 07.12.2022. u 15:00h 2CPD

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite za učešće na ONLINE seminaru koji će se održati u sredu, 07.12.2022. sa početkom u 15:00 časovaTHE VALUE OF TOKENIZED INTERESTS IN REAL ESTATE – Dennis A. Webb, MAI, ASA, FRICS.

 

Blokčejn nam donosi tokene i hrabri, novi svet frakcionalizacije koji može dramatično da proširi načine ulaganja u nekretnine. Ali da li je sve zapavo onako kako izgleda? Na ovom onlajn seminaru, pružajući uputstva, Denis će predstaviti multidisciplinarnu perspektivu koja će vam “otvoriti oči” u vezi tokenizovanog i na drugi način-podeljenog vlasništva nad nekretninama.

Otkrićemo kako delimično nova tokenizovana vlasnička struktura može i da ublaži i da pogorša rizik za vlasnika tokena. Otkrićemo neke principe koje možete koristiti kako bi pomogli vašim klijentima da razumeju realnost ekonomske tokenizacije. Takođe ćemo:

  • Identifikovati ključne atribute tokenizacije nekretnina koje utiču na vrednost
  • Napraviti važne komparacije sa poznatim vlasničkim strukturama
  • Postaviti prava pitanja o novim rizicima koje preuzimaju investitori sa tokenima
  • Saznati kako buduća tržišta tokena  mogu biti od pomoći vlasnicima i proceniteljima

 

 

Predavač je Dennis A. Webb, ASA, MAI, FRICS – procenitelj nekretnina i poslovanja i specijalista za frakcione interese u nekretninama.

Dennis A. Vebb, MAI, ASA, FRICS, je procenitelj poslovanja i nekretnina, bivši sindikator i inženjer. Vebb je direktor Primus Valuations® specijalizovane consulting kompanije za procene i sudske sporove sa kancelarijama u Los Anđelesu i Denveru. Vebova praksa je fokusirana na poslove držanja i upravljanja nekretninama, alociranje vrednosti nekretnina za posebne namene i procene vrednosti poslovanja. Njegova strast donosi bolje razumevanje, jasnoću, saradnju i tehnologije za podršku pri proceni vrednosti imovine koja se vrednuje, specijalnu nišu koja je dugo delovala uznemirujuće na procenitelje, savetnike, sudove i vlasnike imovine. Njegova misija je rezultirala brojnim člancima i prezentacijama za profesionalne procenitelje, advokate i vlasnike imovine. Njegov najnoviji rad „Valuing Fractional Interests in Real Estate 2.0“, je definitivno kompletna nadogradnja procesa procene za DOO, DP i zajedničke interese zakupa. Denis, rodom iz Los Anđelesa, sada živi u Denveru, Kolorado, i uživa u pisanju, planinarenju, putovanju i plesu argentinskog tanga (ne obavezno tim redosledom).

 

Seminar je namenjen proceniteljima nepokretnosti, proceniteljima kapitala, sudskim veštacima, pravnicima i ostalima koji se na neki način bave nekretninama.

 

Prisustvom na online seminaru ostvarujete 2 CPD poena za kontinuiranu edukaciju licenciranih procenitelja kod Ministarstva finansija i/ili REV sertifikovanih procenitelja. Takođe, u skladu sa RICS sistemom za CPD kvalifikacione aktivnosti, koji se zasniva na ličnoj proceni, tj. svaki pojedinačni član odlučuje koje su aktivnosti bitne za njen/njegov profesionalni razvoj, preporučujemo ovaj seminar za vaš lični profesionalni razvoj u okviru profesije procenitelja.

 

*Simultani prevod je obezbeđen

*Predavanje će se održati ONLINE putem WEB PLATFORME pri čemu je potrebno da imate stabilnu internet konekciju. Dostupna je mogućnost postavljanja pitanja predavaču putem CHAT-a na platformi ili slanjem mejla.

 

Kotizacija:

Kotizacija za članove NUPS-a iznosi 50 eur (+PDV), u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Eurobank-Direktna na dan fakturisanja.

Kotizacija za sve ostale zainteresovane iznosi 70 eur (+PDV), u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Eurobank-Direktna na dan fakturisanja.

 

Prijave (ime prezime učesnika, email i podatke o platiocu) slati na email: office@procenitelji.org.rs